Πώς να αγοράσω

.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ;

Η διαδικασία αγοράς στο shoesoffers.gr είναι πολύ εύκολη:

  1. Χρησιμοποιήστε τις κατηγορίες που βρίσκονται στο κεντρικό menu της μαύρης μπάρας, πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και βρείτε αυτό που ψάχνετε.
  2. Όταν εντοπίσετε κάποιο προϊόν που θέλετε να αγοράσετε, επιλέξτε το μέγεθός σας και κάντε κλικ στο κουμπί “ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”, το οποίο βρίσκεται δίπλα από κάθε προϊόν.
  3. Ελέγξετε τα προϊόντα στο καλάθι αγορών κάνοντας κλικ στο link με το εικονίδιο του καλαθιού το οποίο βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας. Μπορείτε επίσης να δείτε τι έχετε στο καλάθι σας στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας ανά πάσα στιγμή.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί « ΤΑΜΕΙΟ» για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μπορείτε να πληρώσετε είτε με αντικαταβολή, δηλαδή εξοφλώντας μετρητά τον υπάλληλο της courrier με την παραλαβή της παραγγελίας σας, είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό μας λογαριασμό, είτε μέσω PayPal.
.

Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ SHOESOFFERS.GR
Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την πρώτη σας παραγγελία πρέπει να εγγραφείτε ως νέο μέλος. Κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας το σύστημα θα σας καθοδηγήσει αυτόματα στην πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία εγγραφής.